715652.jpg

Nelli vetää ja Sampo piipertää perässä

715658.jpg

Sampo edestä ja Nelli takaa :)

715666.jpg

Nelli kuuntelee Kuukki-äiskän kommentteja

715671.jpg

Nelliä huudellaan jo auton kyytiin, eikä millään malttaisi mennä vielä

No nyt pitkästä aikaa tännekkin saa aikaiseksi mitään lisätä... Parempi myöhään, niinhän sitä sanotaan?
Eilen meillä kävi Nelli-siskopuolikas kyläilemässä ohikulkumatkalla etelään lomanviettoon. Nellihän on samasta pentueesta kuin Veera, ja meillä on kaikilla sama iskä. Nelli tupsahti porukoineen jo aamulla 8 aikohin pihaan joka oli ihan hyvä aika ajatellen ettei vielä silloin ole niin läkähdyttävän kuuma... Nellin lomamatka suuntautuu Pietarsaaren kautta Sipooseen asti, ja jälleen mami muisti mainita punkkihäädön tarpeellisuudesta noin rannikolla lekotellessa ;)
No, meikähän on tottakai aina iloinen uusista vieraista, Nelliä en olekkaan koskaan nähnyt, ja hiukka neiti oli omista ihmisistään mustis, meikää muka ei olisi ollut väliksi rapsuttaa ollenkaan, mutta kyllä minä poika pidin huolen rapsutuskiintiöstä kun neljä ihmistä on yllättäen tutkittavaksi ja tervehdittäväksi niin eihän Nelli millään ehtinyt kaikkien väliin... Joo ja sitten kun Nelli hokasi mamin, niin voi sitä juttua minkä neiti piti, asiaa oli vaikka millä mitalla! Molemmilla kotimaisilla ilmeisesti, Nelli kun on kaksikielinen, tai oikeastaan koirakieli menee kolmantena vielä päälle heh, niin ne on fiksuja mun systerit! Nellihän asuu Torniossa porukoineen, ja näin ohikulkumatkalla kävi näyttäytymässä ja katsomassa mitä vanhemmille kuuluu: Molemmat voivat hyvin, iskälläkin on taas joku ihme bennyhilli-vaihe päällä, Crazy-äiskä on väliin hätää kärsimässä iskän lähentely-yrityksien kanssa??? Väliin pamahtaa portti kiinni ja jompi kumpi (lähinnä Roki) jäähdyttelee liian kuumina käyviä hormoonihiiriä. Osuutta voi olla mamin aloittaman lihotuskuurin joka tulee siis Rokille jauhelihalisänä naperoiden seassa, kyllä maistuis muuten mullekkin, ei vaan tipu eikä noppase, olen kuulemma ihan tarpeeski vankassa kunnossa, ja pöh kattia kanssa!
Kateista puheenollen, aikas vilske käy kun yläkerrassa temmeltää luovutusikää lähentelevä kissanelikko, osaavat pitää aikamoista hularumbaa väliin, siinä alakerran katto romisee melkoisesti kun vintiöt vetävät hippaleikkiä yläkerrassa! Niin ja sittenhän  Tikrukin pyöräytti noin kaksi viikkoa sitten omat pienokaisensa jotka vielä ovat aikas pieniä juuri silmiään availevia vaaveja, jospas huomenissa vaikka kuvaakin tulisi tuonne kissapuolelle??? Nyt kun heinät on siilossa ja paalattu niin mamillakin on enemmän aikaa taas meille nelijalkaisille...
Sadetta pidellessä, terveiset tutuille ja tuntemattomille!