1728145.jpg

Sampo 12.7.-08 NUO ERI2 kehän jälkeen kuvattuna...

Nyt on Oulun näyttelyviikonloppu takana (onnellisesti/onnettomasti) miten sen nyt ottaa... Lauantaina Sampolla meni hienosti, tuomarina uurasti kreikkalainen Maria Dekaristou, joka yllättäen tykkäsi tricoloreista collieista, kannattaa painaa nimi mieleen mustan turkin omaavat :) Sampo sai hienosti laadusta ERI:n ja kilpailuluokasta sijoittui toiseksi Teijan kasvatin Apollon jälkeen. Lauantaina ilma oli mitä parhain, mitä nyt kenttä oli surkeassa kunnossa viikon sateiden jälkeen, kenkiä kuivatellaan edelleen ja Samponkin kuvasta näkyy miten ravassa herran töppöset ovat...

Sunnuntai onkin sitten luku sinänsä, ruotsalaistuomari Lars Adeheimer oli kriittisellä päällä, Sampo sai kesäboxereissaan H:n nuorten luokasta, mikä osoittautui ihan hyväksi tuomarin jaellessa myös T:tä (tyydyttäviä) anteliaalla kädellä... Erityisesti suu tuntui olevan ratkaiseva tekijä hänen arvostelussaan, hän ei siedä näköjään yhtään ahdasta purentaa eikä kapeaa alaleukaa. Sampon päästyä kehästä taivas sitten repesikin päästäen kaikki esterit valloilleen, Sampo olikin meistä kuivin köllötellessään boxissaan muovilla suojattuna, sateenvarjotkin laskivat lopussa lävitseen ja enää tuo märkä alusta ei tuntunut yhtään niin pahalta kuin eilen :D Nyt kuivatellaan kaikkea mikä oli mukana repussa, jopa kumpparitkin olivat saaneet osan sateesta vaikka olivatkin kassissa! Feikkicrocksit olivat parhaat jalkineet näyttelyssä, sillä niistä liika vesi roiskuu iloisesti pois joka askeleella... Tosin voivat olla petollisen liukkaat likomärässä ruohikossa kuten muutama hieno liuku nähtiinkin... Onneksi ei sen pahempaa sattunut kellekkään, niinhän sitä sanotaan että kyllä kesä kasteensa kuivaa mutta ei nyt sentään ihan mahdottomiin sekään pysty!

Näyttelystä palatessa kävimme katsomassa myös Sampon ja Ellin pentuset, joitain kuviakin näpsittiin, iippanoista ihanimmista... Tulee tulee kunhan kopsataan kortilta koneelle!