1198857.jpg

Hääpari Crazy ja Darin

No, tästä se taas alkaa: Uusi vuosi ja uudet kujeet niin kuin sanotaan :)

Kajaanissa Crazy-äiskä ja Roki-isukki ovat vierailleet jo perinteeksi tulleessa loppiaisnäyttelyssä... Tuliaisiksi äiskä moitittiin muutoin erittäin kauniiksi mutta liian lihavaksi :) Kas kummaa? Mites moinen on päässyt tapahtumaan... Joo myönnetään ne jouluherkut sun muut pienet suupalat kun tuppaavat kertymään myös koiran vyötärölle... Vai tarkoittiko se esittäjää sittenkin: Nimittäin  arvostelulapussa seisoo: Esitetään liian lihavana... siis esittäjä sittenkin laihikselle hih! Roki sai veteraaniuroksissa EH 2.sij. luokan voitti Cindylle valittu sulhanen Rio (Sandcastle´s Firestarter) ollen samalla ROP-veteraani. Onnittelut Kokkolaan hienosta sijoituksesta :)
Ja nuoremmista vintiöistä sisar-ja velipuolet melskasivat oikein hienosti: Totti sai junnu-uroksissa EH3.n ja junnunartuissa Hilla ERI 4 ja Milla EH.
Veeralla oli jälleen hauskaa kehässä laatuarvostelun aikana: Seisonta menee hienosti, mutta liikkeet pistetään ranttaliksi, Katjankin jalan kanssa on vastustamattoman mukavaa leikkiä, aivan kuin mamin jalka Iisalmen näyttelyssä :) Tuloksena hieno arvostelu laadusta, mutta höyryhännän vuoksi H eli hyvä.
Ja sitten avoimen luokan nartuista Vilman (Angeleye) upea ERI3 17 avoimeen luokkaan ilmoittautuneista nartuista! Tosi hieno tulos kaikilta!

Hmm. ja sitten jänniä uutisia: Crazy-äiskä käväisi miehelässä Jämsässä upean Darinin luona 7. päivä tammikuuta... Eli nyt odotellaan josko meitsi saisi pieniä paijattavia tässä kevään korvalla, niin ja Pepsillehän myös niitä vauveleita odotellaan pari viikkoa ennemmin... Kiirusta pitää pentulaatikolla jos kaikki menee suunnitelmien mukaan...  Kameraa harvapäinen kaaso ei tietty muistanut ottaa mukaansa, mutta odotellaan Susannalta josko siellä olisi jokunen onnistunut otos... Kiitos jo etukäteen :)

Ja ensi maanantai on jännä päivä: menemme Veera-siskon kanssa kuvauttamaan lonkkamme ja tarkastetaan samalla silmät, no siinä voi olla niin ettei meikäläisellä ole tuon taivaallista muistikuvaa, mutta kaippa mami kertoo mites menee?