Nyt on takana Tuurin näyttely, jossa Viivi neiti kävi Bellan kanssa näyttäytymässä Mari Palgille. Viivi oli narttupentujen 3. saaden seuraavanlaisen arvostelun:

Hyvin lupaava feminiininen ja rodunomainen narttupentu joka esitetään hieman lihavassa kunnossa. Kaunis pää ja ilme. Hyvä luuston vahvuus, kaunis kaula. Sopivasti kulmautunut edestä ja takaa, kehäliikuntaa harjoitettava.

Viivillä on taipumuksena kerjääminen, kuka voisikaan vastustaa noita kauniita silmiä jotka kiiluen katsovat kahvipöydän makoisia herkkuja... Ehdoton ruokintakielto Viiviläiselle ja emännälle myös! (onkohan niitä kolmiohuiveja olemassa jossa lukee ruokkiminen kielletty? Huutakoon hep ken löytää) ja samalla joskus liikuttaminen saattaa yllättää, neiti kun saattaa ykskaks keksiä vetää sivulle, höh miten tuokin kitketään , nameilla vissiin?

Bellakin oli junnunartuissa 3. kilpailuluokassa johon ylsi 5 yhdeksästä ilmoittautuneesta. Laadusta Bella sai EH:n kukaan siis junnuissa ei saanut ERI:ä Bellakin sai maininnan tukevuudesta, neidit kun hiffasivat kyläpaikassa yöllä kissanruokakiposta raksut jotka popsittiin porukalla, aamuherätys olikin sitten enemmän kalantuoksuinen pusu kummaltakin neitoselta :)

1244477639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viivi kyläreissussa Alavudella