Hoppu vain lisääntyy, mami ei ole ehtinyt avustaa meitsiä tämän blogin päivittämisessä, mutta nyt lupasi auttaa... Jätti kiltisti lähes valmiin sukkakutimen siksi aikaa odottamaan että saan kuulumiseni tänne luettavaksi.

Tänään meitsi sai sitten nelosrokotuksen uusinnan ja rabies-rokotteen, eli kaksi pistosta piti ottaa urhoollisesti niskanahkaan vastaan, ei se kyllä sattunut olleskaan, enemmän ihmettelin että mitäs himskattia meitsiä kiikutetaan navetan suuntaan??? Noo, selitys löytyy siitä että Hessu (eläinlääkäri) oli tilattu navetalle hoitamaan syömätöntä lehmää ja samalla järjestyi meitsinkin rokotukset suitsait kotosalla, lehmiä kun tullaan katsomaan kotinavetalle jos ovat kipeinä ;)

Meikäläisistä ei nyt(kään) valitettavasti ole uusia kuvia, eilen lenkille kamera otettiin mukaan, mutta se onneton hyytyi ennen kuin ensimmäistäkään kuvaa ehdittiin ottaa, mami kun oli taas unohtanut vaihtaa ladatut akut kameraan...

Juu, ja sitten ihan vain meidän kesken: Meillä juhlittiin maanantaina Häitä! Niin kuulemma niitä kutsutaan kun taloon saapui jännityksestä punasteleva bluemerle-neiti joka pääsi viettämään Roki-iskän kera juhlia... Kemut pidettiin takkahuoneessa kuten yleensä, ja päälle hörpittiin tai mami hörppi Bellan omistajien kanssa kahvit kuten asiaan kuulemma kuuluu :) Niitä sisar- ja velipuolia odotellaan syntyväksi sitten helmikuun lopulla... Jännittäviä aikoja elellään!

Johan tässä tulikin tärkeimmät, koittakaahan olla kiltisti, niin saa kuulemma paaljon lahjoja...

Oikein Hyvää Joulunodotusta!