253208.jpg

Lunta, lunta lunta vain...

253209.jpg

Kuules saisinko minäkin sitä namia?

Tänään oli tosi kiva ulkoiluilma, pakkasta vain nimeksi että pääsimme vihdoinkin oikein kunnolla "revittelemään" ulkona. Harmi vain että oli sen verran tuhruista että kuvat on kuulemma hämäriä...

Meikälläkin on jo kulkimet sen verran kasvaneet että jotenkin loikin eteenpäin jopa lumella, hipsin jo sisällekkin ihan itse kaikki rappuset joita on esim. ulkoportaat ja pari askelmaa eteisessä. Olenkin sitten tosi polleana kun olen saanut kaikki viralliset asiat toimitettua ulos, vielä tosin paperille saattaa kiireisimmät lorottelut tulla jos kukaan ei hoksaa että yritän vihjailla että voisin minä ulkonakin käydä :)

No nyt korvanikin ovat kuulemma tosi kauniisti pään päällä, kehystävät kuulemma tosi somasti veikeää ilmettäni, mami lupasi yrittää ottaa meitsistä oikein kasvokuvia josko lupaan pysyä paikoillani ne pari sekuntia mitä kuvien ottaminen vaatii... Se on siinä ja siinä, maailmassa on niin monta ihmeellistä asiaa vielä tutkittavana!

Tassutrimmi on myös jotain mikä ei mene oikein meikän kuuppaan.. Saksitaan nyt meitsin hienot tumput veks, mami yrittää siinä sitten selittää ettei lumi tartu töppösiin ja saan samalla ns. jarrusukat ettei tassut luista lattialla esim. äiskän kanssa temutessani... Saas nähdä kumpi on kumpi! Kun ne karvasaappaat on just nyt muotia (mami nauraa että vain tytöille) Okei, anti mennä sitten!