1240377169_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Bella PN-kehässä, edessä junnujen 1.

Nonnih, takana on Kajaanin ryhmänäyttely. Eikä hullummin pikkuneidiltä: Bella sai laadusta ERI:n ja kilpailuluokassa oli 2. Kuvassa näkyy olevan junnujen paras Sandcastles Private Show (Toini muistaakseni) jonka kanssa Bella on aiemminkin ollut kehissä mm. Kajaanissa marraskuussa ollut pentunäyttely...

Bellan arvostelu menee suurinpiirtein näin: (Tuomari Jörgen Hindse) Erinomainen tyyppi ja koko, erinomainen pää, silmät, korvat sekä kaula ja selkä. Hyvä karvapeite ja väri.  Liikkuu hyvin, syvä rintakehä. Hyvä luonne.

Crazy sai avoimesta luokasta EH:n, Tessa tyttärensä kanssa samassa kehässä, niin se aika kuluu... Molemmilla ylipainoa, Tessalla reilummin :) Hienot arvostelut kummallekkin kiloista huolimatta!

Sampo sitten saikin H:n eli oli pelkkä hyvä tällä kertaa, eri kehässä kuin nartut tuomarina uroksilla oli Lena Danker, eli ei Sampoa enää tälle tuomarille...

1240378373_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Safiiri Eestinreissussa

Ja sitten etelän neidin päivä oli myös huima! Juniorikehässä ERI2 ja parasnarttu kisassa myös 2. voittaen myös kaikki avoimen luokan nartut! Huhhuh, mihin tämä neitokainen oikein vielä ehtiikään? Tuomarina oli Sillamäessä Peter Harzanyi joka on unkarilainen kasvattajatuomari (Koakoi) hän oli ollut tosi tarkka mm. päistä profiileineen. Safiirin omilla sivuilla on blogissa kiva matkakertomus, käykääs lukemassa ja mausteena runsaasti kuvia.

Ensi viikonloppuna Bella kisaa Leevin (Sampon veli) kanssa Vaasassa lauantaina ja Safiiri Lahdessa sunnuntaina... Peukut tanassa kaikille!