359179.jpg

Tässä soma kuurainen maisema päivälenkiltä

359177.jpg

Tässä jälleen mää itte, kameran asetukset on maisemalla, siitä mustaakin mustempi olemus :)

No, tässä onkin taas aikaa vierähtänyt viime jutuista aikas paljon, syynä mamin kiireet navetalla (poikimaryysistä taas vaihteeksi kuulemma).
Velipoika Rocky jr. piipahti kylässä viime sunnuntaina, kivaa oli meillä yhdessä peuhatessa ja innostuipa äiskäkin leikkiä lyömään meidän kanssamme... Harmi vain että mami ei ehtinyt ottaa kuvia ilonpidosta, samaan syssyyn kun sattui hankalampi vasikointi johon täytyi kutsua eläinlääkäri avustamaan :( Niitä sattuu onneksi äärimmäisen harvoin (Kopkop koputtaa puuta)
Rocky jr asustelee nykyään Oulussa ihan kivan kyläilymatkan päässä, toivottavasti käy nyt kylästelemässä usein täällä syntymäsijoillaan ;) vinks vinks muutkin ovat tervetulleita mahdollisuuksien mukaan!
Mami lupasi huomenna ottaa virallisempia kuvia täytämme nimittäin jo 5 kuukautta ja alan olla melkein äiskäni korkuinen.

ps: Alakulmurit ovat puhjenneet ja kasvavat hyvää vauhtia, maitokulmurit liikkuvat hieman kun mami niitä kokeilee...  Yritän  parhaani mukaan järsiä  possunkorvia sekä sääriluita jotta  vauvahampaani löystyisivät  ja irtoaisivat  ilman avustamista.