1434123.jpg

Tässä sitä ollaan "puhtaan kaulan kanssa"

No, vauvelit kasvavat kohisten, tänään punnituksessa (4vk) raskain poika painoi melkein 1300g neiti painaa lähes 1200g ja toinen poika 1150g. Canexia taas turskautettiin suukkiin sopiva määrä painoon nähden. Emolla menee Axiluuria jälleen kolmen päivän kuuri.
Tuossa yläkuvassa pennut ovat eilen kylvetyksen jälkeen kuivattelemassa lämpölampun lämmössä ettei tule vilu :) Pitihän nämä kolme pientä porsasta kuten mami on ne leikkisästi ristinyt kylvettää kun iltasella oli tulossa ensimmäiset pennunkatsojat... Kovasti pennut olivat mielissään vieraista ja emokaan ei niitä katsonut ollenkaan ns. "pahasti"

1434135.jpg

Tässä Sampo-isoveli hoitamassa pikkuveljeään

Tuo vauvanhoito tuntuisi sujuvan Sampolta vallan luontojaan, on todella ihastunut näihin taaperoihin... Tuossa poika hipsii matolla pienen kuvaussession päätteeksi, kuvat eivät oikein onnistuneet kun vauvelit olivat niin vauhdikkaalla päällä että kameravanhus ei oikein ehtinyt tarkentaa kunnolla, yritetään udelleen jos olisivat jossain välissä nämä duracellit vähän rauhallisemmalla tuulella :)