673711.jpg

Tämähän käy melkein perhepotretista, meitsi vetää tikku suussa ympyrää... iskäkin sattui sopivasti kuvaan :) äiskä iskemässä just kiinni mun saaliiseeni...

673721.jpg

Nonnih! Pitihän se arvata missä keppi, siellä myös Kuukki... tulossa vauhdilla vetoleikkiin...

673824.jpg

Tässä mami kepinkiilto silmissään...

Tänään sattui kamerakin sopivasti hollille kun olimme tuossa iltasen jälkeen kirmaamassa pihalla :) Mami on nyt löytänyt äiskän hukatun vyötärön eikä aio päästää sitä karkuun sitten millään, ovat etsiskelleet sitä muun muassa pyörälenkkienkin avustuksella, ja josko se siitä askel kevenisi näyttelykehiin vietäessä??? Vaa'alle muoria ei nyt ole nostettu, pahimmillaan se näytti kuukausi sitten jopa 24 kiloa noinkin sipsakalle rouvalle muutama kilo on liikaa, myönnetään... Meikä on tommoset reilu 25 kiloa mitä viimeksi olen vaa'alla piipahtanut että ihan muhkea ukko kuulemma :)
Mami nauraa että testosteronit vie meikää ja lujaa, kaikkea pitää kokeilla letkajenkasta lähtien ;) niinhän ne tikanpojat kokeilevat siipiään, tosin nenille tahtoo tulla kun kohde ei vain ole oikein myöntyväisellä mielellä... Saapas nähdä sitten Jussina kuinkas hyppelemme sitten junnukehässä, heh?