1456973.jpg

Vauvelit vallan häkeltyneen näköisenä että minnes nyt?

1456979.jpg

 Pojat FM Number One ja Noblesse Oblige taustalla neiti Nothing Compare

1456992.jpg

Sama järjestys kuin yllä...

1456997.jpg

Nyt jo alkukankeuden jälkeen ympäristökin kiinnostaa...

Tänään mami sai hullun päähänpiston: sulloi pienet viattomat luontokappaleet kassiin ja vei ulos! Ettei kummempaa keksinyt? Joo, kertoi että muutkin ovat nauttimassa kevytlenkkipäivästä, niin miksei taaperotkin... ? No, kuten ylimmästä kuvasta näkyy ensin ollaan ihan tönkkönä kun on aivan outo elementti tuo lumi lämpöisten pahnojen jälkeen, vihdoin mamin napsiessa kuvia niin alettiinhan sitä kokeilla josko voisi hipsiäkkin tällä kummalla liukkaalla pinnalla, hyvin sujui :) Tosin tuo kamera on jo ajastaan jäänyt jälkeen, lumella tahtoo tulla niin mahdotonta suttua että kohde jää tarkentumatta kunnolla, mutta löytyihän sieltä koiria kun hiukka säätelee...

Ja kuten mami mainitsi noilla virallisemmilla sivuilla Samposta tuli ukkomies! Eukko on ihanainen Elli (Alppitähden Eulalia) joka vielä vanhoilla päivillään tahtoo äidiksi :D Hommelit onnistuivat hyvin, vaikka eukko päästelikin alkuun painokelvottomia... Nyt odottelemmekin siitten josko Elli saisi kesäkuun puolivälissä pikkuisia hoivatakseen?

Veerakin kävi tässä viikolla näyttäytymässä ja mamin mielestä siellä pikkumasu alkaa tuntua :) Nyt on kuulemma jo ruoan suhteen ollut nirsoilua mikä kuuluu kuulemma asiaan tässä vaiheessa... Ihanaa, niitä merlevauvoja taidetaan saada sittenkin!