230275.jpg

Minä oikealla, Rocky jr:n kanssa

Hei kaikille, tänään aloittelen minäkin tätä päiväkirjan ylläpitoa kuten muutkin sisarukseni, enhän minäkään ole "pekkaa pahempi" niin sanoakseni...

No, nyt ovat kaikki siskot ja veljet muuttaneet kuka minnekkin kauas pois, on vähän orpo olo näin aluksi, mutta menetteleehän se kun vain seurustelua ja leikitystä piisaa, olen tutustunut nyt vähän paremmin perheemme muihin nelijalkaisiin: iskä Roki ja hänen yksi muijansa Kuukki, äippä Crazy nyt on jo tullut hyvinkin tutuksi... Lisäksi joukossa vilahtelee epämääräinen joukko kissoja, niistä ei oikein tahdo ottaa tolkkua, jotkut ovat jopa minua pienempiä ja pitävät aivan kummaa ääntä... Niistä enempi myöhemmin!

Tänään meillä oli taas uutta, eilen illalla oli mustaakin mustempaa, mutta kas kummaa aamulla oli jotain hassua kylmää valkoista puuteria maassa, kutitti nenussa ja tarttui turkkiin ja tassuihin, kuulemma lunta, niin sanoi äippäni. Sitä tulee kyllä rutkasti lisää, täytyy vain toivoa että kulkimeni ehtivät kasvaa ennen kuin niin käy, on nimittäin paljaassa masussani aika kylmän tuntuista :) No, sitä odotellessa kerron lisää ensi kerralla!