No välillä täytyy päivittää tännekkin kuulumisia... Juhannusta vietämme Rovaniemen näyttelyn merkeissä Viivin ja Bellan kera. Viivi on viimeistä kertaa pentuluokassa ja ainoana tällä kertaa: Nyt ei kukaan voi verrata onko mikä pennuista paksumpi vai hoikempi kuin tämä pikku ahmattimme! Tuomarina onkin Rovaniemellä pehkoissa Rita Trainin Israelista, aivan outo tapaus meille? Alun pitäen tuomarina piti olla Hans Lehtinen, mutta käy meille vaihtokin, ei haittaa mitään :) Toivottavasti ilmojen haltijat suosivat meitä, eikä sataisi ainakaan kaatamalla kun nyt olemme ulkosalla edellisestä poiketen... Niin ja mäkärätkin voi toivottaa hornantuuttiin näyttelyn ajaksi :D (Ohvia mukaan)

1245414292_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245414514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Crazyn sulho Gere (11vee) Karsikossa kesäkuussa

Massut kasvaa mammoilla aikas vauhtia, Kuukilla varsinkin jo "allit" lerpattaa mahan alla ja kyljet pönköttää jo melko leveällä... Crazyllähän on viikon verran pienempi massunalku kasvamassa, mutta selvästi jo tunnusteltavissa. Rovaniemellä Hilla-neitonenkin kävi ultrassa viime viikolla ja 6 pupeloa siellä oli ainakin ollut laskettavissa :) Samposta on kehittynyt varsinainen "panostaja" Iitan kanssa meni niin että eka hypyllä heti kiinni ja sama varmistuksessa... Siis Samposta voi sanoa että se on jo ihan PRO alallaan!

Ja Viivin eno Zorro on oikein repäissyt kevään aikana, syksyllä Zorro läpäisi BH-kokeen, nyt äitienpäivänä luonnetesti tiukoilta tuomereilta (Kerkkä&Hynynen) +97 pisteellä ja hakuakin herra harrastaa ja onpa piipahtanut parissa PK-kokeessakin alokasluokan 2 saaden, Wau, niin sitä pitää!