Tänään oli sitten meitsin debyytti koiranäyttelyissä, kova oli hulina ja meininki ja valtava määrä ihmisiä ja koiria jos vaikka minkänäköistä ja kokoista!
Siellä oli minunkin sisaruksistani Leevi ja Rocky jr jotka pärjäsivätkin tosi hienosti molemmat saivat kilpailuluokasta lilan ruusukkeen eli KP:n ja Rocky pääsi niin ollen kilpailemaan ROP-pennun (rotunsa paras pentu) tittelistä, minkä myös voittikin :D Hienoa veljet, mami on tosi tyytyväinen tuloksiin... Urospentuja oli näyttelyyn ilmoitettu 5 eli meitsi jäi viidenneksi, sieltä on hyvä ponnistaa eteenpäin ;) Liikuin hyvin ja seisonta nyt oli hieman malttamatonta: makkarantuoksu kun kihahti päähän niin eihän sitä esiintymistä tahtonut millään malttaa, tuomari sai kyllä kokeilla minun rakenteeni ja hampaani, ei siinä mitään mutta kun tylsää seisoskelua ei tahdo meitsin temperamentti kestää sitten millään!
Veera-siskopuoli oli myös ensimmäisessä junioriluokan näyttelyssään, mistä neiti sai ERI:n (erinomainen) laatuarvostelussa ja kilpailuluokasta oli 3. kymmenestä junioriluokan nartusta! Veera sai myös upean arvostelun kirjallisena.
Äiskä on tosi tuhdissa kunnossa, muori kun on aina ruoka-aikaan ensimmäisenä paikalla, mikä myös näkyy muodoissa, tai siis muodottomuutena :) Niinhän sitä sanotaan että ahneella on paskanen loppu! Siis laihikselle vaan...
Iskä tosiaan jäi kasvattelemaan uikkareihinsa lisää pituutta, josko sitten kesempänä hänkin pääsisi jonnekkin pyrähtämään?

Tässä joitain kuvia näyttelystä:

582084.jpg

Vasemmalla Rocky jr ja Leevi esittelemässä palkintojaan

582112.jpg

Tässä sama pari kuvassa

582177.jpg

Veera odottamassa vuoroaan

Lisää kuvia tulee myöhemmin... ai niin, meille syntyi tänään neljä somaa kisunpentua: kolme toffeenväristä ja yksi harmaanraidallinen, kuvia niistäkin kunhan kuivahtavat...