No nyt on näyttäydytty jopa Lapissa asti, oli siinä ihmettelemistä kun auton nokka kääntyy kohti pohjoista Juhannuspäivänä... Matkaan lähti meitsin kanssa Crazy-äiskä, isosisko Veera ja sitten pienenpieni ihastuttava mittelityttönen Tara omistajansa Johannan kanssa, Johannan pikkusiskolla on Veeran siskopuoli Taika sijoituksessa, Taika ottaa tämän kesän lomailun kannalta kasvatellen uusia hepeneitä talven varalle :)
Aikaa meni matkaan pari tuntia, mamin omia oikopolkuja kulkien... Saa huristella tyhjiä paikallisteitä ihan yksinään joku hassu turisti sattui nyt paluureissulla olemaan liikkeellä myös...
No, siitä näyttelystä: Meikä voitti junnuluokan urokset, laadusta tuli jälleen EH (erittäin hyvä) ja kilpailuluokasta 1 sija meitä oli 2 urosta junnuissa toinen oli noin Veeran ikäinen Amina tunnettu heppu :)
Veera sai laadusta ERI:n (erinomainen) ja neljästä junnuluokan nartusta sijoitus oli 3. Veera sai upeat arvostelut kaikin puolin, ainut mitä tuomari kaipasi oli puuttuva pohjavilla, onhan se toki jo vaihtumassa, mutta äiskällä oli päästä röhönauru kun juuri aamusella Veeran upeaa turkkia kehuttiin... Kiitoksia vain kehuista Johanna :) ja tässä kiitän Veeran handlaamisesta näyttelyssä, nyt neiti malttoi ravata kauniisti eikä ollut riekkumassa pohkeissa kiinni kesken juoksuttamisen kuten neiti keksi tehdä Iisalmen näyttelyssä kuukausi sitten :D Seisottamisessa neiti tahtoo olla vielä malttamaton, kaikkea kivaa pitäisi keksiä kun aika käy pitkäksi sanelua odotellessa...
Ja Crazy-äiskä sitten: hänkin oli EH tällä kertaa, mutta ei sijoittunut neljän parhaan joukkoon 6 avoimen luokan nartun joukossa. Turkki oli kuulemma erittäin hyvä ja pääkin hyvinmuotoutunut, mutta se liikunta: taas äiskä keksi kiskoa vinossa kun pitäisi mennä suoraan! no, ei sentäs enää suoraan haukuttu läskiksi, mutta vielä on matkaa täydellisyyteen, eli lisää pyörälenkkejä!!!